Rybí festival 2016

Druhý ročník rybího festivalu přivítal přes dva tisíce návštěvníků, kteří se těšili z chutných a zdravých pochoutek - kapří hranolky, lososový tatarák, štičí polévka, rybí klobásy, lososová pěna i pečený sumeček. 

Mlsné jazýčky měly možnost dobroty, které nabízely zúčastněné místní i přespolní restaurace, také ochutnat. A té, jejíž nabídka byla nejlahodnější, dát svůj hlas v rámci festivalové soutěže.Z ochutnávkového menu si vybrali také ti, kteří spíš než masu holdují sladkému, a na své si přišli i fajnšmekři vychutnávající si delikatesy typu šneci či žabí stehýnka. 

Účastníci z řad kuchařů se zastavili také před stánkem s kořením, domácími čalamádami a dalšími dochucovacími pochutinami, kousek od něj se pak naučili od kuchařských přeborníků známých mimo jiné z televizních gurmánských show, jak si rybu na talíř chutně i vkusně připravit. Své umění předvedl kuchařský mistr a vítěz televizní soutěže Na nože Robert Zatloukal a kontrolor kvality pokrmů pro FC Viktoria Plzeň Jan Laitl.

Výlov Štěpánského rybníka 2015

 

Rybí festival 2015

Jednodenní gastronomický festival proběhl v sobotu 18. dubna 2015 v areálu nově zrekonstruovaných sádek na Dobříši. Hlavními hvězdami celodenního programu byli dva kuchaři, Radek Šubrt známý z televizního pořadu Master Chef, a Václav Čermák, spolupracovník Zdeňka Pohlreicha. Návštěvníkům nározmě předvedli techniky filetování, grilování či uzení ryb. Kromě kuchařů a rybářů se v programu představili také zástupci dalších regionálních firem zaměřených na gastronomii. Místní restaurace pak svedly klání o nejlepší menu z ryb. Pomyslnou trofej zvedli nad hlavu kuchaři z penzionu Nový Rybník Energon. 

 

Výlov Štěpánského rybníka 2014


Testreveal

df gfdg dfg dfg dfg dfg dfg

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.



  or   Login
×